Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!

3-maanden-traject

In 3 maanden naar pijnvrij en optimaal bewegen!

→ Gratis eerste gesprek

→ Voorbereidende opdrachten

→ Startconsult

→ Unieke Reset Dag

→ Twee nazorgconsulten

→ 3 maanden individuele coaching

→ Slechts één behandelaar

Een gratis gesprek aanvragen

Pijn kan je leven afremmen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn niet alleen lichamelijk zwaar maar ook mentaal. Het belemmert je in je werk en je alledaagse leven omdat bewegen niet meer zo vanzelfsprekend is. Vaak slaap je ook nog eens slecht wat je doodop kan maken.

Herken je dit? Heb je last van steeds terugkerende of chronische pijnklachten vanuit je rug, nek of schouders? Of loop je al langer rond met klachten zoals een tennisarm, RSI of ischias? En heb je al verschillende behandelingen geprobeerd, als chiropraxie, fysiotherapie of andere therapieën, zonder gewenst resultaat?

Wil je nu eindelijk blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen? Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?

Dan is het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’voor jou gemaakt.

Het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ is speciaal ontwikkeld voor rug-, nek- en schouderklachten, en hieraan gerelateerde klachten. Het is een uitgebalanceerd totaaltraject waarbij je begeleid wordt naar pijnvrij en optimaal bewegen, met een blijvend resultaat. Zonder pijnlijke massages, moeilijke oefeningen of spuiten en naalden te laten zetten. Met aandacht voor je algehele welzijn, zowel fysiek als mentaal. En dat alles bij één behandelaar.

Hoe ziet dit 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ eruit? En wat is mijn rol hierin.

Gratis eerste gesprek

Tijdens dit vrijblijvende telefoongesprek bespreken we waar je tegenaan loopt, waar je naar toe wilt, hoe ik je hierbij kan helpen en wat de kosten zijn. Als we beiden overtuigd zijn dat ik je verder kan helpen, maken we een afspraak voor het startconsult van het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’.

Voorbereidende opdrachten

Voordat we elkaar zijn bij het startconsult, ga je al aan de slag met een boek en werkboek (dat je het hele traject zult gebruiken). Belangrijk onderdeel is het stellen van je persoonlijke doelen,  zodat je (weer) weet waar je naar toe wilt met je leven. Je leert al meer over nieuwe persoonlijke strategieën voor inzicht, zelfherstel en zelfredzaamheid. In deze fase pak je jouw onbewuste en vaak onderdrukte emoties en stressvolle gedachten aan door middel van een MindBody methode.

Startconsult

Het startconsult duurt twee tot drie uur en bestaat uit een intake en een triggerpoint resetsessie. Deze sessie zorgt direct voor pijnverlichting en een soepeler lichaam.

Unieke Reset Dag

Deze Reset Dag is een ware transformatiedag, die door de zorgvuldige opbouw niet vermoeiend, pijnlijk of belastend is. Tijdens deze unieke behandeldag maak je, met behulp van Triggerpoint resettechnieken en Quantum-Touch© resetsessies, een reuzensprong in jouw herstel. Je zult ervaren hoeveel energie deze dag je oplevert.

Als bonus ontvang je een boek over hoe je het beste met stressvolle gedachtes om kunt gaan.

Twee nazorgconsulten

Tijdens deze twee consulten wordt bekeken wat voor jou de meest optimale nazorg is. Heb jij behoefte aan nog een triggerpointmassage, een extra Quantum-Touch© resetsessie of een verdieping van je persoonlijke strategieën? Een individuele benadering van jouw herstel staat hierbij centraal.

3 maanden persoonlijke coaching

3 maanden lang ben ik jouw persoonlijke coach. Per mail of telefonisch begeleid ik je met technieken, handvatten en inzichten die je ook ná het 3-maanden-traject kunt blijven gebruiken. Je zult zien dat je hiermee de regie over jouw gezondheid herpakt, nieuw gedrag implementeert en blijvend pijnvrij en optimaal kunt blijven bewegen.

Meer lezen over de methodes die ik in het 3-maanden-traject gebruik lees je HIER.

Goed om te weten

Het succes van het 3-maanden-traject hangt ook af van jouw eigen inzet. Om een blijvend resultaat te behalen wordt er van jou het volgende verwacht:

  • Je bent 100% gemotiveerd. Het is echt belangrijk voor je dat er nu iets aan je klachten gedaan wordt.
  • Je voert alle opdrachten consequent uit en past de persoonlijke strategieën die je krijgt toe.
  • Je beheerst het Engels voldoende. Het lezen van een Engels boek is geen probleem.
  • Je zorgt goed voor jezelf door bewust bezig te zijn met eten, voldoende te bewegen, niet te roken en met mate van alcoholische drank te genieten.
    Toelichting: Sigaretten, alcohol en bepaalde medicatie verstoren de capaciteit om emoties te voelen en ze verstoren het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen resettechnieken niet of onvoldoende bij je werken.