Van restklacht naar fit en gezond!

Heb je corona gehad en heb je restklachten zoals vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen? Daar is een oplossing voor!

Leven vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te leven vanuit je kracht, zonder klachten en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met fysieke en energetische resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van je klachten en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij weer fit en zonder klachten kunt leven.

Behandeling met de Healing Reset Methode lost al je blokkades en verstoringen op, die ervoor zorgen dat je nog steeds restklachten hebt na het doormaken van Covid-19 (corona).

PS: dit geldt ook voor verschijnselen na het laten toedienen van het vaccin.

Je wil graag als resultaat:

 • Fit en klachtenvrij zijn.
 • Dat je je werk en leuke bezigheden als je hobby’s weer kan uitvoeren.
 • Er privé weer kunnen zijn voor je gezin, familie en vrienden.

Waar sta je nu?

Je hebt geen corona meer maar ondervindt nog wel steeds klachten. Restklachten die voor kunnen komen zijn:

 • concentratiestoornissen
 • ademhalingsproblemen
 • spierklachten
 • extreme vermoeidheid, etc.

Het kan zijn dat deze klachten inderdaad restklachten zijn van het coronavirus, maar dat weet je nooit zeker. Het feit dat deze klachten zo lang aanhouden kan ook veroorzaakt worden door andere onderliggende persoonsgebonden oorzaken. Ieder mens is uniek, en we gaan samen op zoek naar jouw specifieke systemische verstoringen of blokkades.

Wat kun je van mij verwachten?

De Healing Reset Methode gaat ervan uit dat het lichaam alle antwoorden in zich heeft. Daarom gaan we door middel van spiertesten op zoek naar de dieperliggende oorzaken van je klachten. Dat restklachten niet snel genoeg verdwijnen kan met verminderde weerstand te maken hebben, maar wat ligt hieraan ten grondslag? Dat ga ik samen met jou onderzoeken. Dit doen we door een nieuwe start, een reset, te creëren. We nemen dan weg wat jou verhindert om weer ‘de oude jij’ te worden en maken de weg vrij voor volledig herstel.

Jij wilt:

 • Een totale aanpak: lichaam en geest (brein) in goede balans.
 • Zonder klachten optimaal en pijnvrij bewegen.
 • Vol energie je leven naar je hand zetten, privé en zakelijk.

En je wilt er nú mee aan de slag?Dan is dit traject voor jou gemaakt!

Hoelang duurt de behandeling?

Dit is voor iedere persoon verschillend, maar gemiddeld moet je rekenen op 4 á 5 behandelingen.

Je herstelplan houdt in:

 • De voedingsstatus van je cellen verbeteren. Gerichte suppletie om de celstofwisseling en celwand in optimale conditie te brengen. Dit doen we op basis van een bloedtest waarmee we de voedingsstatus inzichtelijk maken.
 • Het functioneren van jouw zenuwstelsel verbeteren door enerzijds je voedingsstatus aan te pakken en anderzijds de blokkerende lading aldaar te resetten.
 • Onderliggende oorzaken door middel van de Healing Reset Methode boven water krijgen en alles wat blokkerend werkt op te lossen.
 • Het functioneren van je longen en borstkas d.m.v. Triggerpoint Reset Technieken te verbeteren.
 • Eventueel het advies om aan krachttraining te gaan doen.

Dit is het resultaat voor jou!

 • Je staat vol kracht in het leven en kunt iedere uitdaging aan.
 • Je beweegt weer soepel en pijnvrij. Je kunt vertrouwen op je lichaam.
 • Je hebt rust in je hoofd en zit lekker in je vel.
 • Je hebt vaardigheden geleerd waardoor je de baas bent over je geestelijke en lichamelijk gezondheid.

Kom nu in actie! Vraag een gratis eerste gesprek aan waarin we bespreken hoe ik jou kan helpen.Klachten zijn een kompas, een signaal van het lichaam dat probeert je iets te vertellen.Als je de bijbehorende les doorhebt of geleerd hebt verdwijnen de klachten.

Hoe gaan we in de natuurgeneeskunde om met (rest)klachten?

Natuurgeneeskunde pakt de diepere oorzaken aan die klachten geven en is niet alleen symptoombestrijdend bezig, maar juist preventief en aanvullend door in de diepte en breedte te werken. Om tot een effectieve oplossing te komen wordt breed gekeken naar de werking van orgaansystemen, ziektegeschiedenis, familiaire aandoeningen en medicijngebruik. Ook wordt gekeken naar de werking van de spijsvertering en omgevingsfactoren (schadelijke stoffen in voeding en milieu). We noemen dat ‘op een holistische manier werken’.

Omdat lichamelijke- en mentale klachten ook een uitdrukking zijn van de geest, worden ook psychosomatische aspecten bekeken om uiteindelijk tot een volledig klachtenbeeld te komen. De Healing Reset Methode brengt diepere oorzaken aan het licht die jij als hulpvrager niet had kunnen vermoeden, omdat ze eenvoudigweg niet aan de oppervlakte liggen of complexer zijn.


Healing Reset Methode: Alles is te resetten!

Dat de Healing Reset Methode meer informatie aan de oppervlakte brengt over de diepere oorzaak van jouw klacht, is een bevrijding die het pad naar heling opent. Restklachten van corona die te lang aanhouden kunnen gebaseerd zijn op onderliggende blokkades. Met behulp van deze methode wordt de weg vrij gemaakt naar volledige heling.


Hoe werkt de methode?

De Healing Reset Methode heft verstorende lading in je autonome zenuwstelsel op en heelt tot op celniveau. Een goed werkend autonoom zenuwstelsel, met als belangrijkste onderdeel ons emotionele en reptielenbrein, is cruciaal voor een gezond lichaam en geest.

Door middel van de resettechnieken uit de Healing Reset Methode is alle verstoorde lading in het autonoom zenuwstelsel weer positief in beweging te brengen. Hormoonsysteem, afweersysteem en ons bindweefsel zijn hierdoor in staat om weer optimaal te functioneren. Dit geeft ons lichaam, en ook geest, de mogelijkheid om volledig te herstellen.

Ik ga samen met jou aan slag met de spiertest en jouw feedback. De feedback gebruik ik voor reset-techniek. Het kan zijn dat er wat andere behandelingsvormen nodig zijn. Je kunt dan denken aan specifieke behandeling van rug-, nek- en schouderklachten, maar ook verdere ontspanning van jouw overbelaste systeem. Het kan ook zo zijn dat voedings- of supplementenadvies jou verder helpen. ik kijk steeds wat het beste bij jou past.

Mogelijk adviseer ik je om aanvullend onderzoek te laten doen bij jouw huisarts of specialist.

 • Jij wilt niet wachten tot je klachten ooit overgaan; je wilt er niet ‘mee leren leven’.
 • Jij wilt niet dat de continuïteit van je bedrijf of je werk op het spel komt te staan.
 • Jij wilt niet overspannen thuis komen te zitten.

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek nemen we de tijd om door te nemen wat er speelt en of ik de aangewezen behandelaar ben om je te begeleiden.Meer over: Het traject Emotioneel gezond zijn creëren – Het traject Kom in je kracht –  De methodes waarmee gewerkt wordt – Kennismaken en workshops