Medische disclaimer

Blijf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid
De zorgvuldig opgebouwde trajecten van de Triggerpoint Reset Methode in combinatie met Quantum Touch® technieken zijn geen vervanging van een medische behandeling, acute medische hulp of specialistisch advies. Tevens vervangt het nooit de medicijnen, therapie of behandelingen die je momenteel volgt. Het traject is op zichzelf staand en geen aanvulling op andere behandelingen.

Bij enige twijfel adviseer ik je je huisarts of behandelend arts/behandelaar te raadplegen. Omdat elke behandeling het genezingsproces versnelt, is het aan te raden om goed overleg te houden met de eigen arts over het gebruik van (de hoeveelheid) medicijnen.

Informatie die via de website, mails of telefoon is gegeven is niet bedoeld als vervanging voor doktersadviezen, diagnoses en behandelingen via de reguliere medische kanalen. Blijf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

Garantie en verantwoordelijkheid
Het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ geeft fantastische resultaten, 80 tot 100% klachtenvrij in 3 maanden tijd is mogelijk. Er is echter geen enkele garantie hiervoor. Je bent zelf verantwoordelijk voor je inzet en je gezondheid. Rug in balans kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld of aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die verband houdt met het traject, op welke wijze dan ook.

In geval van life events trauma’s en andere acute situaties zul je, afhankelijk van jouw draagkracht, een terugval ervaren. Dit is ondanks het gevolgde traject niet te voorkomen. Door de nieuwe mentaal opgedane technieken zal deze terugval echter beperkt zijn. Ik adviseer je dan een ondersteund consult ‘Blijf in je kracht’ (een APK-moment) af te spreken.

Overleg, algemene voorwaarden en privacyverklaring
Zijn er zaken die je graag met me wil doornemen dan doe ik dat het liefst tijdens onze consulten en (als deze niet meer plaatsvinden) telefonisch.

De algemene voorwaarden en klachtenregeling kun je [HIER] bekijken. De privacyverklaring is [HIER] terug te vinden op de website.

Rug in balans
Postadres: Magnoliahof 34, 5213 HK ’s-Hertogenbosch
Praktijkadres: Achter de Tolbrug 12b, 5211 SM ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 46425481
Website: www.ruginbalans.nl
KvK: 17284589
AGB Code: 90101520

Praktijk Code: 9061050