Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!

Acteren vanuit kracht

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Ben jij dit?

Jij bent een doorzetter en gaat vol voor je werk of bedrijf…, MAAR nu even niet?
Jij geniet van het leven, bent bezig met je persoonlijke ontwikkeling en leeft gezond…, MAAR nu even niet?

Herken je je hierin?

 • Je functioneert nog maar op halve kracht, je bent vaak moe en hebt te weinig energie.
 • Je hebt chronische pijn in je rug, nek en schouders. Regelmatig word je wakker van de pijn in je schouder of door een slapende hand.
 • Je hebt geen vertrouwen in je lichaam. Je maakt je zorgen dat er iets ernstigs is en vraagt je af of het ooit nog goed komt.

Hier heb jij absoluut geen zin in:

 • Jij wilt niet wachten tot je klachten ooit overgaan; je wilt er niet ‘mee leren leven’
 • Jij wilt niet dat de continuïteit van je bedrijf of je werk op het spel komt te staan.
 • Jij wilt niet overspannen thuis komen te zitten.

Jij wilt:

 • Een totale aanpak: lichaam en geest (brein) in goede balans.
 • Zonder klachten optimaal en pijnvrij bewegen.
 • Vol energie je leven naar je hand zetten, privé en zakelijk.

En je wilt er NU mee aan de slag?Dan is het traject ‘Acteren vanuit kracht’ voor jou gemaakt!

De bouwstenen van het traject Acteren vanuit kracht

 • Gratis telefonisch adviesgesprek
 • Intake: 2 uur Triggerpoint Resetsessie
 • Unieke Reset Dag (8 uur)
 • 2 keer een nazorg- resetsessie van 2 uur per sessie
 • Thuisopdrachten, een boek en bijbehorend werkboek
 • Persoonlijke handboek ‘Acteren vanuit kracht’
 • Life Coaching tijdens de duur van het traject
 • Bonus
 • De duur van het traject is 8 tot 10 weken

Dit is het resultaat voor jou!

 • Je staat vol kracht in het leven en kunt iedere uitdaging aan.
 • Je beweegt weer soepel en pijnvrij. Je kunt vertrouwen op je lichaam.
 • Je hebt rust in je hoofd en zit lekker in je vel.
 • Je hebt vaardigheden geleerd waardoor je de baas bent over je geestelijke en lichamelijk gezondheid.

Kom nu in actie! Vraag een gratis eerste gesprek aan waarin we bespreken hoe ik jou kan helpen.Pijn of ongemak is een kompas, een signaal van het lichaam dat probeert je iets te vertellen.Als je de bijbehorende les doorhebt of geleerd hebt verdwijnt de pijn.

Zij gingen je voor in het traject Acteren vanuit kracht

Danny, piloot (klachten in nek, rug en linkerzijde lichaam)

Ik heb besloten mezelf op te geven voor het traject Acteren vanuit kracht nadat ik al een paar jaar bezig was om van de steeds terugkerende klacht in mijn nek, rug en in de linkerzijde van mijn lichaam af te komen. Ik had angst dat er iets ernstig mis was met mijn gezondheid en dat bracht enorme spanningen met zich mee.
Het hele traject heeft een zoveel rust gecreëerd, dat ik het overgrote deel van de tijd pijn- en ongemakvrij ben. Voor het proces sportte ik nog maar heel weinig omdat ik er de volgende dagen gewoon te veel last van had. Nu doe ik vrijwel alles weer zonder pijn. En wanneer ik een ongemak voel opkomen, pas ik de dingen toe die ik gelezen, geleerd en besproken heb tijdens de sessies.
Ik ben Marcel vooral dankbaar voor het feit dat hij me heeft laten inzien dat de problemen en de pijn niets te maken hadden met een of andere medische aandoening. Doordat de sessies zo ontzettend ontspannend waren, waren de dagen erna volledig ontspannen en pijnvrij wat mij weer verloste van spanningen en angst voor mijn gezondheid.

René, ZZP’er (nek- en rugklachten en oorsuizen)

> Wat heeft het traject je gebracht?
Mijn nekklachten zijn er amper meer, rugklachten heb ik nog heel af en toe en mijn oorfluiten is overgegaan in oorsuizen (wat een acceptabel niveau heeft). Ik ben andere werkzaamheden gaan doen waardoor ik veel minder stress heb wat positief uitwerkt op mijn lichaam.
> Wat zou je tegen iemand zeggen die hetzelfde probleem opgelost wil hebben?
Volg ook dit pad! Ga niet stilzitten in de ellende en heb geen hoop op de reguliere medische wetenschap. Die kan hier geen oplossing voor bieden. En anders zou ik blijven doorsukkelen met die enorme stress en pijnklachten, ik zou niet weten waartoe dit zou hebben geleid.Investering

De investering voor het traject Acteren vanuit kracht is € 1.700, bij betaling in 1 keer.
Je kunt ook in twee of in vier termijnen betalen. De kosten bij betaling in twee termijnen zijn €875 per termijn, in totaal €1.750. De kosten bij betaling in vier termijnen zijn €450 per termijn, in totaal €1.800.


Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik of Acteren vanuit kracht het juiste traject voor me is?
Tijdens een eerste (gratis) adviesgesprek bespreken we wat je klachten zijn, waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. Samen stemmen we af of Acteren vanuit kracht het juiste traject voor je is, of dat een ander traject beter aansluit.

Waarom zou ik in een traject investeren in plaats van losse behandelingen af te nemen?
Een traject is een totaalpakket, waarin op verschillende niveaus aan jouw pijnklachten wordt gewerkt. Het is zorgvuldig samengesteld om voor jou het beste resultaat te krijgen.

 • Je krijgt ondersteuning op momenten van terugval, waardoor je niet voortijdig opgeeft. Je doet het niet in je eentje!
 • Er is voldoende tijd om onderliggende oorzaken op te sporen en op te lossen.
 • Door coaching en verdieping (boeken, films en thuisopdrachten) ontwikkel je ondersteunende overtuigingen, nieuwe vaardigheden en gedrag zodat je pijnvrij blijft.

Is zo’n Reset Dag vol te houden?
Door de zorgvuldige opbouw is deze unieke Reset Dag niet vermoeiend, pijnlijk of belastend. Door de ontlading van spanning uit je lichaam zul je ervaren hoeveel ontspanning en energie deze dag je oplevert.

Ik heb al geruime tijd last van mijn klachten, gaat dit traject me echt helpen?
Logisch dat je je twijfels hebt als je al lang met je klachten rondloopt. We gaan de onderliggende oorzaken aanpakken van je chronische pijnklachten door zowel lichamelijke, emotionele en mentale blokkades op te lossen.
Na vele jaren dit soort klachten behandeld te hebben, kan ik je zeggen dat ruim 85% van de mensen aangeeft dat ze na het traject geen klachten meer ervaren.

Ik denk na over een operatie, kan een operatie me helpen?
De meeste operaties geven op korte termijn verbetering maar zijn geen duurzame oplossing voor de lange termijn. Dit geldt ook voor spuiten! Van spuiten is bekend dat het de weefsels verzwakt.
Als er iets kapot is, zoals een afgescheurde pees of stukjes meniscus die door je knie zweven, dan is het logisch dat je dit chirurgisch laat oplossen.

Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Neem altijd contact op met je zorgverzekeraar over vergoeding van een van de trajecten. Vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering en waar je deze hebt afgesloten.


Goed om te weten

Het succes van het traject hangt ook af van jouw eigen inzet. Om een blijvend resultaat te behalen wordt er van jou het volgende verwacht:

 • Je bent 100% gemotiveerd. Het is echt belangrijk voor je dat er nu iets aan je klachten gedaan wordt.
 • Je investeert tijd om de benodigde boeken te lezen, films te bekijken en de opdrachten van het traject uit te voeren. Je beheerst het Engels voldoende. Het lezen van een Engels boek is geen probleem.
 • Je zorgt goed voor jezelf door bewust bezig te zijn met eten, voldoende te bewegen, niet te roken en met mate van alcoholische drank te genieten.
  Toelichting: Sigaretten, alcohol en bepaalde medicatie verstoren de capaciteit om emoties te voelen en ze verstoren het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen resettechnieken niet of onvoldoende bij je werken.


Meer over: Het traject Emotioneel gezond zijn creëren – Het traject Kom in je kracht –  De methodes waarmee gewerkt wordt – Kennismaken en workshops