Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!

Kom in je kracht

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen. 
De focus van Kom in je kracht ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.

Herken je je hierin?

 • Je hebt langdurige klachten aan je rug, nek of schouders.
 • Bepaalde bewegingen zijn pijnlijk, ze gaan moeizaam of amper. Je gebruikt je andere hand en arm ter compensatie.
 • Je hebt geen vertrouwen meer in je lichaam. Je vraagt je af of dat ooit nog goed komt.
 • Regelmatig word je wakker van de pijn in je schouder of door een slapende hand.
 • Je hebt een ongeval gehad en het herstel zet zich niet door. Je blijft pijn- en bewegingsklachten houden.

Heb je van anderen de volgende adviezen gekregen?

 • “Het wordt niet beter dan dit. Leer er maar mee te leven.”
 • “Laat maar spuiten zetten. Dat kan helpen.”
 • “Een operatie zou een optie kunnen zijn.”

En zie je de deze adviezen of voorgestelde route niet zitten?

Bedenk eens hoe het voor je zou zijn:

 • Als je rug, nek en schouders weer soepel en zonder pijn bewegen
 • Als je weer de hele nacht door kunt slapen en met een fit lichaam opstaat?
 • Als je energiek en ontspannen bent?
 • Als er is niets mis is met je lichaam en je daarop kunt vertrouwen?

Dat klinkt toch veel beter?En het is mogelijk met het traject ‘Kom in je kracht’!

De bouwstenen van het traject Kom in je kracht

 • Gratis telefonisch adviesgesprek
 • Intake: 2 uur Triggerpoint Resetsessie
 • Na de Triggerpoint Intake resetsessie bepalen we hoeveel reset sessies je nodig hebt.
 • Advies en tips over hoe je je lichaam op een gemakkelijke manier beter kunt laten functioneren
 • De duur van het traject wordt individueel afgestemd

Dit is het resultaat voor jou!

 • Je beweegt weer soepel en pijnvrij.
 • Je hoeft niet meer te compenseren met de andere arm of schouder.
 • Je ontdekt dat er niets mis is met je lichaam en hebt vertrouwen in je lichaam.
 • Je slaapt weer door en staat ’s ochtends fit op.

Wil jij dit ook? Vraag een gratis eerste gesprek aan waarin we bespreken hoe ik jou kan helpen.Pijn of ongemak is een kompas, een signaal van het lichaam dat probeert je iets te vertellen.Als je de bijbehorende les doorhebt of geleerd hebt verdwijnt de pijn.

Zij gingen je voor in het traject Kom in je kracht

Eric, hoofd inkoop groothandel (rugpijn, schouderklachten en muisarm)

Op 1 september heb ik mijn rechter schouder gebroken en bovendien had ik ook erg veel last van een ‘muisarm’. Deze combinatie stemde me somber wat betreft de toekomst. Naar aanleiding van een tip van onze directeur, een oud werkgever van Marcel, ben ik ben midden november bij Marcel terecht gekomen. Tijdens het eerste gesprek met Marcel gaf hij aan dat het mogelijk was mijn problemen in een zestal sessies te kunnen aanpakken. Voor mij was de ‘Triggerpoint therapie’ volslagen nieuw. Het principe, voor zover ik het begrijp, is dat je een complete spier/pees naloopt, de gevoelige plek opzoekt (en dat waren er bij mij aardig wat) en hiervan het bindweefsel ‘losschuift’, zodat de knoop in de spier verdwijnt. En dit voor alle spieren en pezen die je zelf aan kunt geven.
Na een aantal sessies heb ik de voordelen ervan echt ervaren. Mijn rugpijn was na de eerste keer weg. De pijn aan mijn schouder en arm werd steeds een stukje minder en de bewegingsvrijheid was ook snel verbeterd. Na zes sessies was ik nagenoeg geheel van mijn klachten af. Zelfs de muisarm, waar ik voorheen erg veel last van had, is nagenoeg weg. Ook ben ik weer gaan sporten in de sportschool, waardoor de spierkracht steeds meer toenam. Ik heb deze therapie aan een aantal mensen voorgesteld omdat ik er erg positief over ben!
Marcel nogmaals bedankt.

Judith, ondernemer (lage rugklachten)

Ik had lage rugklachten, veroorzaakt vanuit mijn SI-gewricht en ik had pijn in alle spieren daaromheen. Mijn doel was (uiteraard) om minder pijn te hebben. Ik heb bij Marcel een (pijnloze en ontspannen) fascia-behandeling gekregen.
Al tijdens de behandeling leken mijn spieren warmte en energie af te geven, waarna de onderkant van mijn rug pijnlijker leek te worden dan hij al was. Maar uiteindelijk kwam er ontspanning, de pijn verdween en het SI-gewricht werd soepeler. Het effect na vijf behandelingen is dat ik alle bewegingen weer kan maken en de kracht weer kan leveren die ik gewend was. Het had, als ik niet behandeld was, waarschijnlijk vooral veel langer geduurd.
Het grote voordeel van Marcel was dat de beschikbare agenda flexibel en comfortabel was; ik kon snel terecht en de duur van de behandeling was ruim, langer dan het schamele halfuurtje bij een fysiotherapeut.
Ik vind het belangrijk dat mijn tijd effectief benut wordt, dus is het prettig als de sfeer relaxt is, maar de behandeling vernieuwend, pijnloos, diepgaand en effectief.
Marcel is een prettige, zeer toegankelijke persoonlijkheid, open-minded, met een eerlijke houding en een verfrissende bereidheid om een wederzijdse relatie aan te gaan, in plaats van een behandelaar-patiënt-relatie.
Gewoon even contact opnemen als je rugklachten hebt en zo snel mogelijk een afspraak maken!Investering

De investering voor het traject Kom in je kracht is €950, bij betaling in 1 keer.
Je kunt ook in twee of vier termijnen betalen. De kosten bij betaling in twee termijnen zijn €500 per termijn, in totaal €1.000. De kosten bij betaling in vier termijnen zijn €262,50 per termijn, in totaal €1.050.


Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik of Kom in je kracht het juiste traject voor me is?
Tijdens een eerste (gratis) adviesgesprek bespreken we wat je klachten zijn, waar je tegenaan loopt en waar je naar toe wilt. Samen stemmen we af of Kom in je kracht het juiste traject voor je is, of dat een ander traject beter aansluit.

Ik heb al geruime tijd last van mijn klachten, gaat dit traject me echt helpen?
Logisch dat je je twijfels hebt als je lang met je klachten rondloopt. Na vele jaren dit soort klachten behandeld te hebben, kan ik je zeggen dat ruim 85% van de mensen aangeeft dat ze na het traject geen klachten meer ervaren.

Ik denk na over een operatie, kan een operatie me helpen?
De meeste operaties geven op korte termijn verbetering maar zijn geen duurzame oplossing voor de lange termijn. Dit geldt ook voor spuiten! Van spuiten is bekend dat het de weefsels verzwakt.
Als er iets kapot is, zoals een afgescheurde pees of stukjes meniscus die door je knie zweven, dan is het logisch dat je dit chirurgisch laat oplossen.

Wordt dit traject vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Neem altijd contact op met je zorgverzekeraar over vergoeding van een van de trajecten. Vergoeding is afhankelijk van je aanvullende verzekering en waar je deze hebt afgesloten. Tip: neem contact op met je werkgever om na te gaan of deze het traject wil betalen. Je werkgever heeft er baat bij dat je fit je werk doet.


Goed om te weten

Het succes van het traject hangt ook af van jouw eigen inzet. Om een blijvend resultaat te behalen wordt er van jou het volgende verwacht:

 • Je bent 100% gemotiveerd. Het is echt belangrijk voor je dat er nu iets aan je klachten gedaan wordt.
 • Je investeert tijd om de opdrachten van het traject uit te voeren.
 • Je zorgt goed voor jezelf door bewust bezig te zijn met eten, voldoende te bewegen, niet te roken en met mate van alcoholische drank te genieten.
  Toelichting: Sigaretten, alcohol en bepaalde medicatie verstoren de capaciteit om emoties te voelen en ze verstoren het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen resettechnieken niet of onvoldoende bij je werken.


Meer over: Het traject Emotioneel gezond zijn creëren – Het traject Acteren vanuit kracht –  De methodes waarmee gewerkt wordt – Kennismaken en workshops