Heb je last van schouderklachten? En weet je niet goed wat je hiermee moet?

Heb je al zoveel geprobeerd, maar kom je er maar niet vanaf, of steeds maar tijdelijk? Belemmert het je in je dagelijkse leven, zelfs bij simpele dingen als het strikken van je veters, of op optillen van een tas, en ben je het helemaal zat?

Hoe zou het voor je zijn als je door middel van massage van vier spieren de klachten van je nek, schouders, armen en handen kan verlichten?

Wil je daarachter komen? Download dan de gratis minihandleiding ‘Eerste hulp bij schouderklachten’. Ik geef je diverse tools en concrete fysieke oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt, zodat je kan testen of dit iets is voor jouw klachten.

Pijnvrij door het leven

Ik ben Marcel Heijnes en ik adviseer jou graag met je rug-, nek- en schouderklachten.

Ik wil dat jij het vertrouwen in je lichaam terugkrijgt en dat je je toekomstdromen oppakt!

Ik wil jou begeleiden op de weg naar klachtenvrij leven, jou weer in je kracht zetten en je weer optimaal en vrij van pijn laten bewegen. Ook wil ik je bewuster maken van de signalen die je eigen lichaam geeft, zodat je deze signalen leert herkennen en hierop kunt anticiperen, waardoor pijn niet terugkomt.

Mijn Minihandleiding helpt je op weg en laat je zien hoe ik werk.

Dit is wat je gaat leren

  • Hoe 2 simpele bewegingsoefeningen lossere schouders en nek opleveren.
  • Waarom zelfmassage van 4 spieren ontspanning in schouders, nek, arm en hand geeft.
  • Hoe zelfmassage je pijnvrij kan maken.

Deze ervaring ontving ik recentelijk van een dankbare gebruikster van de Mini Handleiding.

‘Bedankt voor je minihandleiding. Ik vond hem erg duidelijk en heb meteen alles uitgeprobeerd. Het is indrukwekkend hoe zeer alle spieren meteen ontspannener en langer lijken te worden, de bewegingsvrijheid neemt meteen toe. Ik kende het principe al van een fysiotherapeut waar ik geweest ben, maar ik weet niet goed waar de mogelijke triggerpunten zitten. Ze zaten inderdaad grotendeels waar jij het beschreef. Ik ben nog wat verder gaan zoeken naar andere triggerpunten (ik heb bijvoorbeeld last van mijn middenrif en ribbenkast) en kwam er achter dat zelfs in mijn benen diverse behoorlijk pijnlijke triggerpunten zitten. Eigenlijk heeft het er overheen strijken op de manier zoals jij beschreef op alle plekken meteen een soortgelijk effect, het voelt als instant ontspanning en langer worden van de spier en ik voel ook steeds een soort elektrische tinteling vanuit die plek over mijn hele lichaam lopen. Dank voor deze nieuwe ervaring, ik ga eens kijken hoever mij dit verder helpt. hgr Johanna.’

Leren hoe je van je schouderklachten af kunt komen?

Schrijf je in om onregelmatig een waardevolle mail met tips te ontvangen én ontvang de gratis minihandleiding meteen in je inbox! Ik verwerk jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.