Heb je last van schouderklachten? En weet je niet goed wat je hiermee moet?

Heb je al zoveel geprobeerd, maar kom je er maar niet vanaf, of steeds maar tijdelijk? Belemmert het je in je dagelijkse leven, zelfs bij simpele dingen als het strikken van je veters, of op optillen van een tas, en ben je het helemaal zat?

Hoe zou het voor je zijn als je door middel van massage van vier spieren de klachten van je nek, schouders, armen en handen kan verlichten?

Wil je daarachter komen? Download dan de gratis minihandleiding ‘Eerste hulp bij schouderklachten’. Ik geef je diverse tools en concrete fysieke oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt, zodat je kan testen of dit iets is voor jouw klachten.

Pijnvrij door het leven

Ik ben Marcel Heijnes en ik adviseer jou graag met je rug-, nek- en schouderklachten.

Ik wil dat jij het vertrouwen in je lichaam terugkrijgt en dat je je toekomstdromen oppakt!

Ik wil jou begeleiden op de weg naar klachtenvrij leven, jou weer in je kracht zetten en je weer optimaal en vrij van pijn laten bewegen. Ook wil ik je bewuster maken van de signalen die je eigen lichaam geeft, zodat je deze signalen leert herkennen en hierop kunt anticiperen, waardoor pijn niet terugkomt.

Mijn Minihandleiding helpt je op weg en laat je zien hoe ik werk.

Dit is wat je gaat leren

  • Hoe 2 simpele bewegingsoefeningen lossere schouders en nek opleveren.
  • Waarom zelfmassage van 4 spieren ontspanning in schouders, nek, arm en hand geeft.
  • Hoe zelfmassage je pijnvrij kan maken.

Leren hoe je van je schouderklachten af kunt komen?

Schrijf je in om iedere twee weken en waardevolle mail met tips te ontvangen én ontvang de gratis minihandleiding meteen in je inbox! Ik verwerk jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.