Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!

Resetsessies in de praktijk waarbij we alle onderliggende oorzaken van je klachten gaan onderzoeken en resetten. Een kennismaking resetsessie beslaat twee uur.

Boek meteen jouw resetsessie

Maak nu een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten!

Heb je last van rug- nek of schouderklachten en heb je al van alles geprobeerd? Misschien heb je fysiotherapie geprobeerd, ben je al bij verschillende specialisten geweest of heb je zelfs een operatie ondergaan…

Maar nog steeds heb je pijn en misschien nog wel erger: je bent je oude leven kwijt. Je kunt simpelweg niet meer wat je eerder wel kon. Rug-, nek- en schouderklachten zijn niet alleen lichamelijk zwaar maar ook mentaal. Je merkt het in de kleine dingetjes: het optillen van de boodschappen, het spelen met je kinderen, lang zitten achter je computer, wandelen… Het is niet meer zoals eerst en dat belemmert je in je dagelijkse leven.

Grote kans dat je het vertrouwen in je eigen lichaam kwijt bent. En dat je al helemaal geen vertrouwen meer hebt in een volgend traject. En waarschijnlijk ben je er ook nog eens harstikke vermoeid door. Iedereen om je heen zegt dat je er maar mee moet leren leven…

Ik weet hoe je je voelt! Ik heb al een heleboel mensen in mijn praktijk gehad met pijn die hun herstel hebben opgegeven. Maar ik garandeer je dat je blijvend van je pijn af kunt komen!

Je hoeft niet meer met de pijn te blijven lopen!

Ik ben Marcel Heijnes, gespecialiseerd in het oplossen van chronische rug-, nek- en schouderklachten. Zelf had ik ook last van klachten. De belangrijkste verschuiving ontstond toen ik ontdekte dat mijn lijf vol zat met spanning, emoties en andere ballast. Het loslaten van deze ballast gaf ruimte in mijn lijf. Pijn verdween en ik kreeg er veel bewegingsvrijheid voor terug. Dit is de aanleiding geweest om me hierin te specialiseren en om me te verdiepen in verschillende methodes die kunnen zorgen voor blijvend resultaat.

Ik werk o.a. met de triggerpoint resettechnieken, Quantum-Touch® en MindBody coaching. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe effectief deze methodes werken. En met een duurzaam, blijvend resultaat. Pijn is er niet voor niks. Samen gaan we zoeken naar de oorzaak van deze pijn en deze aanpakken.


Pijn of ongemak is een kompas, een signaal van het lichaam dat probeert je iets te vertellen.Als je de bijbehorende les doorhebt of geleerd hebt verdwijnt de pijn.

Boek meteen jouw resetsessie

Herken je je hierin?

 • Je hebt last van terugkerende of zelfs chronische pijn in je rug, nek of schouders.
 • Je bent een doorzetter en een aanpakker. Je legt de lat hoog voor jezelf. Maar de pijn zorgt ervoor dat je niet meer kunt bereiken wat je voor ogen had.
 • Je slaapt slecht door de pijn. Het is er altijd. Je probeert het soms te negeren, maar dat lukt niet. Al met al is het gewoon vermoeiend.
 • De pijn heeft je leven veranderd. Wellicht heb je vervangend werk moeten zoeken of kun je helemaal niet meer werken.
 • Je bent een levensgenieter, maar je bent je wel bewust van je gezondheid. Je doet je best om gezond te leven en bent bezig met persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent 100% gemotiveerd. Het is echt belangrijk voor je dat er nu iets aan je klachten gedaan wordt.

Als je je hierin herkent, dan nodig ik je van harte uit om een resetsessie te boeken waarbij we jouw rug-, nek- en schouderklachten gaan aanpakken!


Wat houdt een resetsessie in?

In 2 uur tijd de oorzaak van jouw pijnklachten onderzoeken en je klachten verlichten!

Jouw pijnklachten zijn niet in één dag ontstaan, dus ik kan ze ook niet verhelpen in één resetsessie. Maar ik kan wel met jou zoeken naar de oorzaak en je klachten verlichten. Ik begrijp het als je sceptisch bent over de behandelingen omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Daarom wil ik het laagdrempelig voor je maken de kracht van mijn methode te ervaren.

Als je na de resetsessie voelt dat dit jou echt gaat helpen, kunnen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om verder te gaan om blijvend van je klachten af te komen.

In jouw resetsessie:

 • Onderzoeken we de oorzaken van jou rug-, nek- en schouderklachten.
 • Krijg je een triggerpoint resetsessie. Ik ga de verschillende drukpunten in je lijf behandelen, waardoor je lijf weer in balans komt. Triggerpoint resettechnieken bestaan uit recent ontdekte neurologische huid-, spier- en peesreflexen. De triggerpoint wordt gereset en de spier zal zich direct ontspannen en het beweegpatroon is hersteld.
 • Deze sessie zorgt direct voor pijnverlichting en een soepeler lichaam. De resultaten zijn echt verbluffend!
 • Zetten we jouw gedragsverandering in gang om toekomstige klachten te voorkomen.

Om jou persoonlijk te leren kennen, hebben we een telefonische intake en stuur ik je een uitgebreide vragenlijst die ik ingevuld retour ontvang en gebruik als voorbereiding voor jouw resetsessie.

Na jouw resetsessie:

 • Is de pijn minder en ben je je bewust van waar de pijn vandaan komt.
 • Vertrouw je je lijf weer. Je hebt immers gevoeld dat zo’n korte sessie echt veel verschil kan maken!
 • Voel je meer rust. De pijn is minder, maar daarnaast weet je ook hoe je beter om kunt gaan met stress en druk in het dagelijkse leven.

Deze resetsessie is onderdeel van mijn 3-maanden-traject, waarin ik je blijvend van je klachten afhelp en de tools aanreik om optimaal en pijnvrij te kunnen leven. Na de resetsessie bepalen we samen of het 3-maanden-traject geschikt voor jou is en wat de benodigde vervolgstappen zijn.


Praktische informatie

Na je inschrijving neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met je op en plan ik de resetsessie met je in. De sessie duurt ongeveer 2 uur.

De resetsessie vindt plaats in mijn praktijk in ’s-Hertogenbosch. Mijn praktijk zit in het centrum.

Ik ben ervan overtuigd dat je met behulp van duurzame en zachte methodes het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanzet om te helen. En als jij bereid bent om  de onderliggende oorzaken van je klachten aan te pakken dat je een transformatie creëert die je leven verandert.

De investering in jezelf voor een resetsessie is €152,-.

Fysieke resetsessies in de praktijk waarbij we alle onderliggende oorzaken van je klachten gaan onderzoeken en resetten.Een kennismaking resetsessie beslaat twee uur.


Schrijf je in voor jouw resetsessie!  Veelgestelde vragen

  Er is geen pinautomaat in de praktijk. Na de sessie ontvang je een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

  Mijn methode werkt voor veel verschillende soorten klachten. Neem even contact met mij op om jouw persoonlijke verhaal te delen, zodat we kunnen onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen.

  Dat weet ik natuurlijk ook niet! Maar is er wel ooit een goed moment? Hoelang loop je al rond met pijn? De actie loopt maar tijdelijk en ik weet niet of ik deze actie weer opnieuw start.

  Door mijn lidmaatschap bij de BATC vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van het consultbedrag. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te checken of dit ook voor jou geldt.

  Resultaten

  Ad, ZZP’er (onderrug en scheve stand heupen)

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Al jaren tob ik met mijn rug. Behandelingen van allerlei specialisten hebben de klachten niet kunnen wegnemen. Marcel Heijnes heeft me behandeld, alweer 5 weken geniet ik van bewegen zonder klachten.

  Hilde, DTP’er (onderrugklachten)

  Zolang ik me kan herinneren heb ik last van, met name, mijn onderrug. Met een backpack-vakantie in het vooruitzicht heb ik bij Marcel aangeklopt in de hoop dat hij mijn pijn kon verlichten. De volgende dag merkte ik al meteen resultaat toen ik naar mijn werk reed en niet meer de neiging had mijn schouders los te draaien. Gedurende mijn vakantie heb ik nauwelijks last gehad van mijn onderrug en ik was hierdoor aangenaam verrast.

  Suzanne, ondernemer (frozen shoulder)

  De huisarts gaf aan dat het wel 4 jaar kon duren voor ik helemaal van mijn frozen shoulder af zou zijn. Na jouw behandelingen ging ik stapje voor stapje vooruit. Als het herstel zich in dit tempo voortzet verwacht ik dat ik in 1 jaar tot 1½ jaar klachtenvrij ben. Daarmee is de verwachting van de huisarts met ca. 75% verminderd. Een resultaat waar ik heel erg blij mee ben.

  Hannie, zelfstandige (linker schouderklachten)

  Ik werd door pijn gehinderd in het optimaal gebruiken van mijn linkerarm. Omhoog brengen van mijn arm en onverwachte bewegingen waren heel pijnlijk. ’s Nachts werd ik wakker van de pijn in mijn arm en schouder. De pijn trok vanuit mijn bovenarm naar de schouder en nek, en ook naar mijn elleboog, pols en soms vingers.

  Jij hebt mij door middel van Triggerpoint Resettherapie en cupping van de pijn afgeholpen. Daarnaast kreeg ik ook oefeningen mee voor thuis. Dit alles heeft mij van de pijn afgeholpen en daardoor kan ik weer optimaal gebruikmaken van mijn arm.