Een ondernemende vrouw heeft al meer dan anderhalf jaar constante pijn aan haar linkerschouder. Met de arm naar achter en boven bewegen kon ze maar zeer beperkt en dat was bovendien erg pijnlijk. Uiteindelijk kon ze niet meer op haar linkerzijde slapen en had ze een gevoelloze arm.

Voor ze in mijn praktijk kwam heeft ze van alles geprobeerd om van haar klachten af te komen: pijnstillers, fysiotherapie, een corticosteroïdenspuit en chiropraxie. Niets had haar echter geholpen of langdurige verbetering opgeleverd.

Een integrale aanpak werkt

Tijdens het behandeltraject is gebruik gemaakt van Triggerpoint en Quantum-Touch© resettechnieken om de vastzittende schouder weer in beweging te krijgen. De pijn was snel weg en ze kon ’s nachts weer goed slapen.

Daarnaast bleek dat ook mentale factoren een grote rol speelden in de spanningsopbouw in haar lichaam en het in stand houden van haar pijn. Dit noemen we ook wel ‘onderhoudende factoren’. Door MindBody coaching kreeg zij inzicht in deze onderhoudende factoren en leerde strategieën om deze te tackelen. Zo werd de voedingsbodem van de onderhoudende factoren in het lichaam weggenomen.

Volledige bewegingsvrijheid volgde snel daarna.

In een kwart van de tijd klachtenvrij!

Dit is haar uitspraak over het behandeltraject: “De huisarts gaf aan dat het wel 4 jaar kon duren voor ik helemaal van mijn klachten af zou zijn. Als het herstel zich in dit tempo voortzet verwacht ik dat ik in 1 jaar klachtenvrij ben. Daarmee is de verwachting van de huisarts met zo’n 75% verminderd. Een resultaat waar ik heel erg blij mee ben.”

Al met al een traject met optimaal resultaat, dat er toe leidde dat de vrouw weer vrij kan bewegen zonder pijn. Het advies is dan ook niet te lang rond te lopen met je vastzittende schouder. Het ongemak is ontzettend ingrijpend op je dagelijkse doen en laten, waar in actie komen je heel veel levensplezier oplevert.


Wil je blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen?Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?Maak dan nú een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten met deze unieke coaching- en resettrajecten!

Emotioneel gezond zijn creëren

Emotionele kracht zorgt voor een ontspannen en pijnvrij lichaam.
In het traject ‘Emotioneel gezond zijn creëren’ ontladen we jouw onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet en angst. Reset- en MindBody technieken zorgen voor ontspanning waardoor je lichamelijke klachten verdwijnen en wegblijven.

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen.
De focus van ‘Kom in je kracht’ ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.