Oorsuizen is een lastige indringende klacht die je gek kan maken. Als je je hoofd beweegt wordt het erger, je concentratie is weg, je wordt duizelig en hebt moeite met coördinatie. En bovenal wordt je er vreselijk moe van.

Oorsuizen door spanning in de nek

Een directeur van een grote organisatie belde me op met de hoofdklacht ‘oorsuizen’. Ook had hij nekklachten en hij was er al achtergekomen dat nekmassage het oorsuizen verminderde. Dat was voor mij de insteek waarmee we met elkaar verder konden. En ondanks zijn technische achtergrond stond deze man open voor een totale en op andere principes gestoelde aanpak.

Toen we begonnen gaf hij het oorsuizen een dikke 10, een zeer ernstige klacht dus.

De aanpak

Een voorbeeld van mijn ‘andere’ aanpak is dat ik bij deze man de chemische samenstelling van de cellen in het gebied van de oren heb ontstoord, met behulp van de Quantum-Touch® Reset Methode. Verstoringen op celniveau veroorzaken veel van de pijn- en bewegingsklachten, fibromyalgie, vermoeidheidssyndromen én oorsuizen kunnen hierdoor ontstaan. Door de Quantum-Touch® techniek zijn de cellen als het ware gereset, teruggezet in de ‘fabrieksinstellingen’.

Spierknopen in zijn nek- en halsspieren, monnikskapspier en in de rug en billen waren stoorzenders die de klacht in stand hielden. Met behulp van Triggerpoint technieken, een zachte huid/fascietechniek, konden deze verstoringen verholpen worden.

Tot slot hebben we gekeken naar een betere balans tussen werk en privé, waarbij hij duidelijke keuzes heeft gemaakt om zonder oorsuizen in het leven te kunnen staan.

Resultaat

Aan het einde van het 3-maanden-traject gaf hij zijn oorsuizen nog maar een ½!


Wil je blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen?Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?Maak dan nú een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten met deze unieke coaching- en resettrajecten!

Emotioneel gezond zijn creëren

Emotionele kracht zorgt voor een ontspannen en pijnvrij lichaam.
In het traject ‘Emotioneel gezond zijn creëren’ ontladen we jouw onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet en angst. Reset- en MindBody technieken zorgen voor ontspanning waardoor je lichamelijke klachten verdwijnen en wegblijven.

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen.
De focus van ‘Kom in je kracht’ ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.