Buikklachten zonder aanwijsbare oorzaak kunnen je behoorlijk dwarszitten in je dagelijkse leven. Ze geven veel spanning zolang je niet weet wat het precies is en waarom je deze klachten steeds weer hebt.

Sinds een paar jaar heeft een cliënt, belast met een zeer verantwoordelijke baan, last van buikklachten die uitstralen in lies en bovenbeen. Een oorzaak kan hij niet bedenken en zijn huisarts had ook geen afdoende oplossing. Hierdoor ervaart hij veel stress in zijn dagelijkse leven en zijn werk. Daarnaast had hij ook nog last van zijn nek en rug.

Huiswerk ontspant

Tijdens het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ ontvangt iedereen een MindBody leesboek en werkboek waarin je gedurende het hele traject dagelijks werkt.

In het MindBody leesboek herkende de cliënt zichzelf helemaal in een verhaal over iemand met rugklachten: een harde werker, perfectionistisch, iemand die anderen blij wil maken en altijd de schijn ophoudt voor de buitenwereld. Terwijl hij zich realiseerde dat hij dit zichzelf ook aandoet, had hij het gevoel dat zijn bloedvaten open gingen staan, waardoor de doorstroming in zijn buik verbeterde én zijn lijf binnen vijf minuten ontspande. Dat inzicht was de start van zijn herstel.

Inzicht versnelt het proces van herstel

Tijdens de Reset Dag, een belangrijk onderdeel van het 3-maanden-traject, kon hij met zijn inzicht gefocust aan de slag om een ware transformatie te ondergaan. Sindsdien zijn de buikklachten praktisch weg en zijn de nek- en rugklachten ook verdwenen.


Wil je blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen?Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?Maak dan nú een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten met deze unieke coaching- en resettrajecten!

Emotioneel gezond zijn creëren

Emotionele kracht zorgt voor een ontspannen en pijnvrij lichaam.
In het traject ‘Emotioneel gezond zijn creëren’ ontladen we jouw onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet en angst. Reset- en MindBody technieken zorgen voor ontspanning waardoor je lichamelijke klachten verdwijnen en wegblijven.

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen.
De focus van ‘Kom in je kracht’ ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.