Een gebrek aan zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld kunnen grote fysieke problemen opleveren. Het ontstoren van de overtuigingen die de mentale situatie in stand houden leveren grote inzichten op, met fysieke verlichting. Zoals het geval was bij deze man.

De man, werkzaam in een veeleisende baan met onregelmatige werktijden, heeft al twee jaar klachten aan de nek die hem hoofdpijn bezorgen, een pijnlijke rug en gevoelige ribben en middenrif. Niet weten waar deze pijn vandaan kwam leverde hem zeer veel stress op.

Tijdens het 3-maanden-traject ‘Van chronische klacht naar blijvend in je kracht!’ wilde hij achterhalen wat de oorzaak is van alle pijnklachten.

Kippenvel tijdens MindBody oefening

Het bleek dat hij veel zorgt voor anderen en weinig toekomt aan de dingen die hij zelf belangrijk vindt. Nee zeggen is lastig voor hem en dan wil hij alles precies en perfect doen wat nog meer tijd vraagt.

Bij de MindBody oefening waarbij constant de vraag gesteld wordt: “Welke emotie voel je?”, kwam de emotie ‘onzekerheid’ als belangrijkste omhoog. Dit voelde hij vooral in zijn buik. Wat hem het meest hielp was de vraag: “Wat zou je willen voelen in je ideaal plaatje?” “Zelfvertrouwen”, was zijn antwoord. “Okay, maar voel je het ook?” “Nee, niet echt.”

Door middel van de Healing Reset Methode technieken hebben we alles ontstoord wat hem tegenhield om dit zelfvertrouwen te voelen. Hierdoor kreeg hij een kippenvelmoment. Hij voelde zich ontspannen, tevreden met zichzelf én de druk was van de nek af.

Inzicht zorgt voor ontspanning

De inzichten die hij tijdens de Reset Dag kreeg zijn de belangrijkste voorwaarden geweest voor herstel. Hij voelt zich nu veel beter, ontspannen zelfs. De nekklachten zijn verdwenen na de Reset Dag. Het hielp hem enorm te ontdekken dat de oorzaken niet fysiek bleken te zijn.

Komt zo nu en dan een lichamelijke pijn terug, dan weet hij waar dit vandaan komt en hoe hij er mee om kan gaan. De periodes dat hij zich goed voelt zijn steeds langer en de slechte steeds korter.


Wil je blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen?Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?Maak dan nú een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten met deze unieke coaching- en resettrajecten!

Emotioneel gezond zijn creëren

Emotionele kracht zorgt voor een ontspannen en pijnvrij lichaam.
In het traject ‘Emotioneel gezond zijn creëren’ ontladen we jouw onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet en angst. Reset- en MindBody technieken zorgen voor ontspanning waardoor je lichamelijke klachten verdwijnen en wegblijven.

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen.
De focus van ‘Kom in je kracht’ ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.