Na twee uur slaap wordt een tennisleraar iedere nacht wakker van zijn slapende handen. Hij moet dan zittend verder slapen en heeft daardoor een onrustige nacht. Ook overdag heeft hij geregeld pijnstillers nodig om de dag door te komen, want zijn beroep vraagt nogal wat van zijn schouders, armen en handen.

Tijdens het eerste consult bleek dat de uitstraling in zijn beide armen, polsen en handen veroorzaakt werden door verstoorde triggerpoints in de schuine halsspieren en de kleine en grote borstspier.

Door gebruik te maken van Triggerpoint resettechnieken werden de triggerpoints in de betrokken spieren ontstoord en ontspanden de spieren zich. Ze gingen weer optimaal functioneren en de klachten, zoals de nare uitstraling in de armen, polsen en handen verdwenen.

Van 2 naar 8,5 uur slaap: game, set, match

De dag na de behandeling stuurde hij een appje met de opmerking dat hij 8,5 uur aan één stuk had geslapen. Dat was in jaren niet voorgekomen. Het effect van de behandeling hield de nachten daarna aan. Na het behandeltraject was een dag flink tennissen geen spelbreker meer voor zijn slaap.


Wil je blijvend pijnvrij en optimaal kunnen bewegen?Zoek je een totaalaanpak en ben je bereid je hiervoor actief in te zetten?Maak dan nú een einde aan je chronische rug-, nek- en schouderklachten met deze unieke coaching- en resettrajecten!

Emotioneel gezond zijn creëren

Emotionele kracht zorgt voor een ontspannen en pijnvrij lichaam.
In het traject ‘Emotioneel gezond zijn creëren’ ontladen we jouw onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet en angst. Reset- en MindBody technieken zorgen voor ontspanning waardoor je lichamelijke klachten verdwijnen en wegblijven.

Acteren vanuit kracht

Lichaam en geest in balans om te acteren vanuit je kracht, zonder pijn en vol energie.
Een holistische aanpak van lichaam en geest (brein). Je lichamelijke klachten worden behandeld met resettechnieken. Bewustwording van onderliggende oorzaken van pijn en verandering van gedrag zorgen ervoor dat jij vanuit je kracht kunt acteren, zonder pijn en vol energie.

Kom in je kracht

Een pijnvrij lichaam waarop je kunt vertrouwen.
De focus van ‘Kom in je kracht’ ligt op de fysieke aanpak. Pijnpunten in je lichaam worden behandeld met Triggerpoint resettechnieken. Je lichaam wordt soepeler, pijn verdwijnt en je kunt weer op je lichaam vertrouwen.